stjernehimmel lampe

Stjernehimmel lampen der har taget danmark med storm

Med stjernehimmel lampen kan du forvandle et værelse i huset til en fantastisk stjernehimmel. Lampen er en stjernehimmel projektor, som virker ved at projektere stjernelys op i loftet. Det giver den flotteste nattehimmel i stuen, soveværelset eller på børneværelset.

Den magiske stjernelys lampe er lynhurtigt blevet en af de mest populære gadgets blandt både børn og voksne. Vi kan roligt sige, at den har taget Danmark med storm!

stjernehimmel lampe med stjernelys

den bedste stjerne projektor 2023

Du får en fantastisk lampe med masser af fede egenskaber – se her hvad den kan

13 forskellige lysindstillinger

Du får en nattehimmel lampe med ikke mindre end 13 forskellige lysindstillinger. Her i blandt blå, grøn, rød og gult lys. På den måde kan du se film eller falde i søvn til en ny nattehimmel hver dag.

Stemme- og lydstyring

Lampen kan indstilles til at lyset besvæger sig i takt med musik eller andre lyde. Sæt en stille og rolig sang på, og stjernelyset vil danse smukt til den.

Hjælper med at falde i søvn

Stjernehimmel lampen kan hjælpe dig til at falde bedre i søvn, og samtidig give en mere rolig søvn. Det er som at falde i søvn for åben himmel - bare i din egen seng. Super god til at få børn til at sove.

stjernelys lampen alle ønsker sig

Hvorfor er stjernehimmel projektoren en af de mest populære gadgets i Danmark lige nu? Se her hvad den kan.

1-2 dages levering​

Få leveret din lampe indenfor 1-2 dage med dag til dag levering. Køber du for over 499,- ( evt. 2 lamper) får du samtidig gratis fragt.

Prisgaranti

Lampen koster kun 299,- og du får tilmed prisgaranti! Det betyder, at finder du præcis samme produkt billigere matcher forhandleren prisen.

28 dages returret

Du får 28 dages fuld returret på dit køb. Er du ikke tilfreds med varen, kan du dermed sende den tilbage indenfor 28 dage, og få det fulde beløb refunderet.

køb din stjernehimmel lampe her

5/5

Få mest for pengene, og køb din stjernehimmel lampe her for kun 299,-.  Samme lampe sælges mange andre steder til både x2 og x4 af prisen du får den til her. 

Her får du et virkeligt godt tilbud. Lad dig ikke snyde af den billige pris – kvaliteten er i topklasse!

Køb den til dig selv, dine børn, eller i gave til en du holder af.

stjernehimmel lampe med stjernelys

Stjernehimmel projektoren alle elsker

Der er ikke noget flottere, end at se på stjernerne en stjerneklar aften. Hvis månen samtidig lyser, og der er et par stjerneskud, er det en oplevelse man sent glemmer. Derfor er det heller ikke overraskende, at den smukke stjernehimmel lampe, lynhurtigt er blevet en af de mest populære gadgets i Danmark.

Med stjernehimmel projektoren, kan du nemlig projektere en flot stjernehimmel op i loftet. På den måde får du en smuk nattehimmel i dit eget hjem. Det skaber en helt særlig stemning, som bedst beskrives som en både hyggelig, romantisk og magisk stemning.

Du kan f.eks. bruge stjernelys lampen når du skal se film om aftenen med kæresten, og skabe en både hyggelig og romantisk stemning i stuen. Du kan bruge den på børneværelset, når børnene skal lægges i seng, og skabe en rolig atmosfære, som hjælper dem med at blive søvnige og falde hurtigt i søvn. Eller du kan bruge den i dit eget soveværelse, og sove for åben himmel i din egen seng.

Den perfekte lampe til soveværelset

En nattehimmel lampe er uden tvivl den perfekte lampe til soveværelset. Og det er ikke svært at regne ud hvorfor. Soveværelset er et sted hvor der gerne må være en rolig og behagelig stemning. En stemning, som hjælper dig med at føle dig afslappet og behageligt tilpas. Lige netop det kan stjernehimmel lampen hjælpe dig med, hvorfor det uden tvivl er en af de bedste lamper til soveværelset du kan få.

Du kan samtidig indstille lampen på forskellige lysindstillinger. Ønsker du en dag at falde i søvn til en blå stjernehimmel, men den næste en grøn, er det bare at indstille den. Lampen har hele 13 forskellige lysindstillinger, så du kan næste falde i søvn til en ny stjernehimmel hver dag i 2 uger.

Foruden at hjælpe dig med at skabe en rolig stemning i soveværelset, kan den også give hjælp til at falde i søvn.

Kan du ikke sove? Få hjælp til at falde i søvn

Lampen afgiver et smukt stjernehimmel lys, som kan hjælpe både børn og voksne med at falde bedre i søvn og aftenen. Derfor er lampen særligt god, til dig som har svært ved at sove. Udover at hjælpe dig med at falde i søvn, kan stjernehimmel lampen også hjælpe dig med at få en mere rolig søvn, og dermed med at sove bedre.

Hvem vil ikke elske at falde i søvn for åben himmel, samtidig med at du putter dig under den varme dyne? Den drøm har de fleste af os haft, og nattehimmel lampen kan udleve den drøm for dig. Tænd lampen, lig dig godt til rette i sengen, og kig på stjernerne som stille og roligt bevæger sig hen over loftet. Der går ikke mange minutter får øjnene langsomt bliver trætte, og du lige pludselig falder i en dyb søvn. Er du en af dem som har problemer med at sove om aftenen, så kan stjerne projektoren hurtigt blive din bedste ven.

Stjernehimmel lampe til børn

Er du på udkig efter den bedste stjernehimmel lampe til børn, så bør du overveje den på siden her. Som vi allerede har været inde på, kan den hjælpe børn med at komme i et roligt humør. Det hjælper dem samtidig med at falde hurtigere i søvn.

Har du et barn som har svært ved at falde i søvn og aftenen, så prøv følgende: Put dem i sengen, tænd for jeres stjernehimmel lampe, med det stjernelys, som barnet bedst kan lide. Det kan være barnet den ene dag ønsker en rød nattehimmel, og den næste dag en blå. Når lampen er tændt, og stjernelyset og månen kravler stille og roligt hen over loftet, kan du læse en godnathistorie for dem. Få barnet til at kigge på stjernerne i loftet, mens du læser højt for ham eller hende.

Gør du det, kommer der ikke til at gå mange minutter, før dit barn døser hen, og falde i en både dyb og blid søvn. Lad lampen være tændt selv efter barnet er faldet i søvn, og sluk den evt. inden du går i seng, eller sluk den med timer. Til den tid er barnet allerede dybt i drømmeland, og ligger i sengen og drømmer sødt.

Stjernehimmel lampe som gaveide

Den smukke stjernehimmel lampe er ikke kun fantastisk som dekoration til dig eget hjem. Den er også en vanvittig god gaveide. Den smarte stjerneprojektor lampe kan gives både i fødselsdagsgave, julegave og faktisk hvilken som helst anden anledning. Den billige pris på kun 299 kr., gør samtidig at det muligvis er den bedste gave til prisen du kan finde.

Det fede ved stjernelys projektoren som gaveide, er at den kan gives til stort set hvem som helst. Den kan gives i gave til børn, gave til ham, hende, ung og gammel – stort set hvem som helst. Giv den f.eks. i gave til hende der har alt, manden der ikke ønsker sig noget, eller som gave til teenageren. Alle elsker nemlig stjernehimmel lampen, uanset alder, køn og type.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om stjernehimmel lamper

Hvor kan jeg købe en stjernehimmel lampe?

Der er mange butikker og webshops som sælger forskellige typer af stjernehimmel lamper. Alt lige fra de store butikker som Elgiganten til mindre webshops. Vi har undersøgt de forskellige forhandlere som sælger de populære nattehimmel lamper, og viser dig her på siden, den vi mener du får mest for pengene for. Med andre ord den, hvor du får den bedste handel.

Hvad koster en stjernehimmel lampe?

Prisen på en stjernehimmel lampe afhænger af, hvilken type du vælger. Den type du finder her på siden, er en af de mest populære modeller. Denne model fås i Danmark fra 299 kr. helt op til 1200 kr., og alt her i mellem. Det er på trods af, at det er stort set samme model, og dermed samme kvalitet.

Hvad er en stjernehimmel lampe?

En stjernehimmel lampe, er en lysprojektor som projekterer en nattehimmel med stjerner og måne, op i loftet eller på væggen. Lampen gør også under navne som stjernelys lampe, stjernelys projektor, nattehimmel lampe, stjerne projektor, stjernehimmel projektor og stjernehimmel lys.

Denne artikel er anmeldt af Mikkel L. Jørgensen (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne