Data i netværk

Med SD-WAN får du et sikkert og fleksibelt netværk

Dette indhold er sponsoreret

 

De fleste virksomhedsejere gør sig helt sikkert tanker om virksomhedens IT-sikkerhed. Har du problemer med dit netværk, især sikkerhedsmæssigt, kan det have en enorm effekt på din virksomhed. Sikring af virksomhedens IT er en opgave, der kræver konstant opmærksomhed. Virksomhedens systemer udvikles, og nye enheder kommer til. Samtidig ændres trusselsbilledet hele tiden. Det er derfor ekstremt vigtig at have et netværk, som du kan stole 100% på, ligesom der også er andre krav til dit netværk, som skal tilgodeses. Med sd wan får du sikkerhed, simpel administration og overblik over dit netværk. Desuden kan du samle flere lokationer i dit netværk.  

 

Et fremtidssikret og effektivt netværk

SD-WAN netværket (software-defined wide area network) er et effektivt alternativ til VPN, der giver dig, som virksomhedsejer, en effektiv og fremtidssikret løsning, som blandt andet kan overvåge aktiviteterne på dit netværk. SD-WAN er velegnet til både små og store virksomheder – og især til organisationer, som har mange lokationer eller brug for opskalering af IT-netværket. Med løsningen kan du udnytte dine internetlinjer optimalt, og du får bedre oppetid, hvilket selvfølgelig er ønskescenariet for alle virksomheder. Du får central management med fuld kontrol og overblik. Desuden har du hele tiden mulighed for at trække aktuelle rapporter for netværkstrafik og forbrugsmønstre og kan med den viden reducere det samlede ressourceforbrug til vedligeholdelse af jeres netværk.

 

Saml dine lokationer i ét netværk

Da corona for to år siden bankede på, og mange arbejdspladser var tvunget til at sende enten alle eller rigtig mange medarbejdere hjem, blev behovet for en sikker kommunikationskanal, der samler flere lokationer i et netværk, lysende klar og meget aktuel. Med et SD-WAN netværk kunne arbejdspladser og virksomheder trygt fortsætte virksomhedens aktiviteter uanfægtet – uanset den geografiske lokation, om den var national eller international – med intakt hastighed, oppetid og stabilitet. Denne løsning vælger også den korteste og hurtigste vej til din hjemmeside, VPS og MPLS og fungerer på en hvilket som helst netværksforbindelse. Det giver en fleksibilitet, som dagens Danmark i høj grad er afhængig af. Med et SD-WAN netværk får du og din virksomhed samtidig også en en centralt styret firewall, så I altid kan se, at jeres system er beskyttet. Managed SD-WAN benytter altid krypteret sammenkobling af trafik mellem lokationerne, så al kommunikation foregår privat og sikkert.

 

Besparelser

Med et nyt og sikkert netværk som SD-WAN får du besparelser på mange måder. Du får besparelser på tid, højere oppetid, højere sikkerhed, og langt højere grad af fleksibilitet i hverdagen. Det giver din virksomhed mulighed for at fokusere på de egentlige opgaver, og ikke lade IT være en hindring for jeres virke.