TV på væg

Hvordan indretter du TV stuen?

Dette indhold er sponsoreret 

Fladskærmen, som nærmest er blevet en form for husalter i danske hjem, er ikke nødvendigvis det mest charmerende i stueindretningen. Den ofte store mørke klods på væggen kan løbe med meget af opmærksomheden, og er ikke ret inspirerende at se på. Dog kan man med forskellige tips og tricks indrette stuen, så TV’et faktisk bliver en pæn del af indretningen, eller man kan gemme det helt væk, når man ikke skal bruge det. Her i artiklen kan du læse mere om, hvordan du på en elegant måde får TV’et til at falde ind i indretningen. Selvom TV’et skal være flot, så betyder tv-ophænget også en hel del, da man både kan få tynde og tykkere tv-ophæng.

Gør fladskærmen til en del af billedevæggen med et tv-ophæng

For at den store skærm ikke stjæler hele opmærksomheden i stuen på en af væggene, kan du med fordel hænge det op som en del af en større billedvæg. Du kan let lade det hænge det frit fra væggen med et tv-ophæng. Her kan du finde stort udvalg af tv-ophæng, som passer til netop dit tv. I dag kan man ovenikøbet finde TV, som har en ramme som faktisk ligner et billede. Dertil kan man have en pauseskærm kørende med billeder af familien, hvilket vil tilføje et ekstra personligt præg i indretningen.

Sæt den på reolen med bøgerne og nips 

En anden måde at få TV’et til at falde pænt ind i indretningen, kunne være ved at have en reol, fyldt med andet nips, billeder og bøger. På den måde bliver det en naturlig del af indretningen, og du kan let gemme diverse bokse du eventuelt har til TV’et i reolen med eventuelle skuffer. Det kan også sagtens fungere, at stille reolen under og alligevel hænge tv’et op med et tv-ophæng 

Mal bagvæggen i en mørkere farve

Et tredje forslag kunne være at male væggen hvorpå fladskærmen hænger i en lidt anderledes mørk farve. Det vil gøre fladskærmen knap så iøjnefaldende, og den vil lettere kunne falde i baggrunden. For eksempel kunne det være en flot mørkegrå, mørkeblå eller grøn, det vil være en flot kontrast at have en enkelt væg der er i en anden farve end resten af rummet, det skaber en lidt anderledes dynamik. 

Gem den væk, når den ikke er i brug 

Et sidste forslag kunne være, at du simpelthen finder en løsning, hvorpå du kan gemme fladskærmen væk, når du ikke bruger den. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Der findes kommoder, hvori TV’et glider ned i når man slukker for det. En lidt billigere løsning kunne være at købe et flot stort skab, som du kan dreje tv’et ind i med et tv-ophæng, så fladskærmen dækkes, når du ikke bruger den og selvfølgelig åbnes så du kan se hele fladskærmen.