Mand med aktivitetsur

Garmin eller Sportsbuddy – Hvilket aktivitetsur skal du vælge?

Er du på udkig efter en nyt aktivitetsur til sport? Når det kommer til aktivitetsure til sport, er der særligt to brands du bør overveje. De to brands er henholdsvis Garmin og Sportsbuddy, som begge er super gode valgmuligheder. Begge brands har vundet bedst i test, og de fleste modeller fra begge kan alt det, som et godt aktivitetsur skulle kunne. Hvilket du bør vælge, kommer an på dit behov og budget.

Står du i mellem valget blandt de to, kan du forhåbentlig blive klogere i artiklen her, og få nok indsigt i de to hver i sær, til at vælge det rette sportsur til dit behov.

 

Garmin aktivitetsur

Garmin er i toppen af fødekæden når vi snakker professionelle aktivitetsure. Deres ure har vundet adskillige bedst i test, og kommer både med flotte designs, samt et hav af spændende funktioner. Nogle af de funktioner du finder i mange af Garmins aktivitetsur er bl.a. GPS, søvntracker, kaloriemåler og pulsmåler. Dertil er de utroligt holdbare og har en lang batterilevetid.

Ulempen ved Garmins sportsure er, at de er i den højere prisklasse. Det kan dog godt betale sig at give lidt ekstra for et godt sportsur, som du kan have i mange år fremover. Det afhænger naturligvis også af, hvad du skal bruge uret til. Er det til små løbeture et par gange om ugen, kan et Garmin Fenix 6X Pro måske være lige i overkanten, mens det ville være helt perfekt til ham eller hende, som dyrker triatlon, svømning eller tager på lange vandreture.

 

Sportsbuddy aktivitetsur

Sportsbuddy aktivitetsure er fantastiske til både hverdagsbrug og sport. De har alle de essentielle funktioner som et godt sportsur skal have. Her i blandt en række indbygget sportsprogrammer, søvntracker og touch skærm. Dertil er modeller som Sportsbuddy Vision Smart, også både vandtæt og har en lang batteritid på helt op til 10 dage.

En stor fordel ved Sportsbuddy aktivitetsurene, er at du får rigtig meget ur for pengene. Det kan som sagt alt det, som et funktionelt aktivitetsur skulle kunne, og fås til priser, som mange af konkurrenterne ikke kan hamle op med.

 

Hvem kan bruge et aktivitetsur?

Et aktivitetsur kan som sådan bruges af stort set alle. Det er ikke kun forbeholdt hardcore sportsfolk og vandreentusiaster. Et aktivitetsur kan udover at tracke din performance når du laver sport, også tracke din aktivitet i dagligdagen. Her i blandt din søvn, dine skridt i løbet af dagen og meget, meget mere. Et aktivitetsur kan dermed bruges af de fleste mennesker, og kan give dig en rigtig god indikation på dit aktivitetsniveau, ud fra en række målbare metrics.