Fede fitness gadgets

3 fede gadgets til den fitness interesserede

Leder du efter den perfekte gave til den fitness interesserede? Hvis du kender en, som virkelig går op i træning og sundhed, så kan du glæde dem med en fed gadget, der for alvor kan optimere fitnesslivet. 

Man får ofte den fedeste træningsoplevelse med gode gadgets, så hvorfor ikke glæde en af dine nærmeste med en lækker gave til fitness? Her har vi samlet 3 fede gadgets til den fitness interesserede, som du kan give i gave. Læs med her og bliv inspireret til, hvad disse fede gaver kan gøre for fitnesslivet.

1. Træningsur

Et træningsur eller et sportsur er det perfekte fitness gadget til en, der gerne vil holde styr på sine fitness mål. Et træningsur kan bruges både til løbeturen eller fitnesstræning og kan hjælpe en til at forbedre deres træningsresultater på en super smart facon. Trænings og sportsure kommer med mange smarte funktioner som for eksempel pulsmåler, GPS, tracking, aktivitetsmåler, musikafspiller og WiFi. 

Man får det hele samlet let tilgængeligt direkte på håndleddet. Det er det ultimative fitness gadget til at øge motivationen, når man går i gang med træningen.

2. Bluetooth høretelefoner 

Musik er for mange et absolut must, når der trænes. Musikken kan for alvor sætte den rette stemning og øge motivationen samt intensiviteten for din træning. Bluetooth høretelefonener er et essentielt fitness gadget for den fitness interesserede, som elsker at træne med god musik i ørene. Man bliver fri for, at bakse rundt med irriterende ledninger, men får i stedet fri bevægelse med høretelefoner, som sidder godt fast i ørene. 

De bedste bluetooth høretelefoner er dem, som er designet til sports og aktivt brug. De kommer med ekstra straps til dine øre, så de sidder godt fast i øret, selv når man er i bevægelse. Bluetooth høretelefoner til fitnessbrug er også vand og svedresistente, så man behøver ikke bekymre sig om uheldige svedskader. 

3. Smoothie blender 

Fitness gadgets er ikke kun til selve træningen. De er også til, at have i hjemmet, for at opretholde den sunde livsstil. Hvis den fitness interesserede elsker lækker kost og sundhed, så er en smart smoothie blender et must have i køkkenet. 

En smoothie blender eller en slow juicer er et smart køkkenredskab, som kan pulverisere alt fra frugter, nødder, grøntsager og skræller på få sekunder. Blenderen er lynhurtig og nem at betjene, og så kan den tages med over alt som en smart drikkedunk. Dunken kan for det meste kan holde op til 1 liter, så den er perfekt til at blende en lækker hurtig frugt og grøntsagssmoothie eller en nærende proteinshake. 

Man kan smide stort set, hvad som helst i den smarte blender og tage den med sig på farten. Med en smoothie blender har man altid en lækker snack eller proteinshake lige ved hånden til enten før eller efter træningen. 

Dermed har du altså bud på 3 fede gadgets til den fitness interesserede.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne